Mod de preparare:
Peste 1 kg de faina, punem putina sare, iaurtul, 4 oua si laptele cald (in care am diluat in prealabil drojdia timp de 3 minute), impreuna cu 4 linguri de zahar. Amescam cu o lingura de lemn. Framantam bine pana nu se mai lipeste coca de maini. La nevoie mai adaugam faina. Impartim aluatul in 2 bucati si fiecare bucata in cate 8 bilute. Intindem fiecare bila si punem pe o farfurie fiecare biluta intinsa, pe care le ungem cu unt topit. Punem faina pe blatul sau masa de lucru si intindem cele 8 bilute suprapuse. Taiem coca astfel obtinuta cu o rola de pizza in 12-16 triunghiuri.
Peste triunghiurile de coca se pune rahat, branza, crema, gem sau marmelada, si se ruleaza. Cornuletele rezultate se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 15-20 minute sau pana se rumenesc frumos.
La final, se pudreaza cu zahar sau cacao.
Aromate si pufoase! Le veti adora!
Pofta buna!