Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Despre FiiBIO

este un magazin online exclusiv cu produse certificate ecologic, de calitate superioara si la preturi accesibile.
Cunoscatorii stiu ca pasiunea si respectul pentru ceea ce mancam ne caracterizeaza. Fie ca vei alege produse pentru tine sau pentru familia ta, iti garantam calitatea pe care am descoperit-o si noi in ultimii ani. Alaturi de producatori de renume, precum Rapunzel bio, Bauck Hof bio, Biovegan, Allos bio, Dennree, Lebensbaum, Spielberger, Lavera, Ecover, iti oferim o gama diversificata de produse, de la alimente de baza si dulciuri, pana la bauturi, suplimente, cosmetice si detergenti.

In etapa de procesare a alimentelor bio se restricţionează folosirea aditivilor, a substanţelor complementare şi a substanţelor chimice de sinteză. Se interzic organismele modificate genetic sau derivați ai acestora in prepararea produselor, fertilizanţii şi pesticidele de sinteză, stimulatorii şi regulatorii de creştere, hormonii si antibioticele.
Pentru a primi eticheta "BIO", produsul trebuie verificat și certificat de organismele de certificare competente. Din punctul acesta de vedere, puteti sta linistiti pentru ca noi expediem produsele din depozit certificat RO-ECO-008.
 
Ecologic, organic sau biologic?
• "Agricultura ecologică" reprezinta termenul atribuit de U.E României pentru definirea acestui sistem de agricultură.
• "Agricultura ecologică" sau "ECO" este similar cu termenii "agricultură organică" sau "agricultură biologică" sau "BIO", utilizaţi în alte state membre.
 
Diferența dintre ecologic și natural:
• termenul de "natural"  sau "natural 100%"  aplicat pe eticheta unor produse nu apare definit clar in legislație și nu oferă neapărat garanţia unui produs de calitate.
• un produs marcat "natural" poate să conţină diverşi aditivi alimentari si coloranţi.
• nu exista organisme de certificare pentru produsele naturale.

Avantajele clientilor :
•  a dezvoltat un sistem simplu de livrari care sa permita clientilor sa intre in posesia "cosului bio" in cel mai scurt interval de timp. Comenzile care ajung la noi pana la orele 15:00, GARANTAT sunt EXPEDIATE spre dumneavoastra in aceeasi zi.
• Ne perfectionam in permanenta distributia de produse bio si investim in tehnici care sa aduca clientilor nostri doar beneficii in colaborarea cu noi. La comenzi sub 200 lei, costul transportului este 15 lei oriunde in tara. La comenzi peste 200 lei, transportul este GRATUIT oriunde in tara.
• Pentru comenzi mai mari de 300 lei, va fidelizam cu DISCOUNT-uri suplimentare fata de cele de produs.
• Oferim clientilor un portofoliu de produse diversificate (peste 1800 de produse ecologice, inclusiv produse fara gluten, fara zahar).
• Va asiguram de suportul nostru promt si neconditionat, pe e-mail sau telefon, oricand in perioada programului de lucru.
• Pe site-ul nostru gasiti retete cu ingrediente bio, moduri de preparare, link-uri catre ingredientele bio folosite si fotografii cu produsul finit.

Alegeti produsele bio de la  pentru o viata sanatoasa, iar noi va vom oferi intotdeauna un raport pret-calitate corect!