Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Termeni si conditii

1. Termeni si definitii
Vanzatorul este SC Confluence Advisors SRL, cod de indentificare fiscala 42964400, inregistrata la registrul comertului sub numarul J40/10492/2020, adresa sediului social:
G-ral Dr. E. M. Severin nr.8, Bucuresti.

Cumparatorul este persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o Comanda.

Clientul est persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin mijlocele de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator.

Utilizator est orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe  Site, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Produsele si serviciile sunt orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului

Site este vizibil pe domeniul www.fiibio.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Conditii generale:
2.1. Accesarea si cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.fiibio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate clientului.
2.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari, actualizari privind termenii si conditiile inscrise in site-ul www.fiibio.ro, precum si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment.

 

Dreptul de proprietate intelectuala
3.1. Continutul site-ului www.fiibio.ro, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC Confluence Advisors SRL si este aparat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Confluence Advisors SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  

Politica de Vanzare online
4.1. Oricarui Client sau Cumparator i se permite accesul pe site-ul www.fiibio.ro, in vederea efectuarii unei comenzi. Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul.
4.2. Comanda minima acceptata de catre Vanzator trebuie sa fie de cel putin 50 Ron.
4.3. Toate tarifele sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
4.4. Toate promotiile se desfasoara in limita stocului disponibil. Promotiile  se refera la produse care mai au cel putin 10 zile pana la expirare. SC Confluence Advisors SRL isi stabileste singura promotiile si concursurile si le afiseaza pe site. La epuizarea stocului promotia poate fi intrerupta fara nici un fel de notificare prealabila.
4.5. Clientii inregistrati in baza de date a site-ului beneficiaza de discounturi in functie de pragurile valorice atinse de comenzile realizate. Pragurile valorice si discounturile oferite sunt stabilite de catre Vanzator care isi rezerva dreptul de a le modifica oricand.
4.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
4.7. www.fiibio.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
4.8. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.fiibio.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

Comanda
5.1. Clientul/Cumparatorul trebuie sa emita o comanda pentru bunurile dorite dupa accesarea categoriei sau a paginii produsului dorit, apasand butonul “adauga in cos”
5.2. Prin finalizarea Comenzii Clientul/Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). www.fiibio.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.
5.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul consimte ca Vanzatorul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Plata
6.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.fiibio.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
6.2. Plata se efectueaza la momentul livrarii in sistem ramburs, cu cardul la curier sau cu ordin de plata in avans, in contul IBAN de mai jos, deschis la ING Bank Sucursala Bucuresti.

Cont IBAN:RO09INGB0000999910626323

 

Expeditie si Livrare
7.1. Termenul de livrare al produselor: 1 si 5 zile lucratoare in functie de stocul existent, in conditiile in care se epuizeaza stocul produsului Clientul este anuntat prin e-mail sau telefon.


Comenzile primite de luni – vineri:
-       pana la orele 14:00 se ambaleaza si se trimit spre client in aceeasi zi, caz in care livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca clientul nu locuieste in aria de acoperire a curierului.
-       dupa orele 14 se ambaleaza dar se trimit spre client in ziua urmatoare, caz in care livrarea se face in 48 de ore, exceptional in 72 ore daca clientul nu locuieste in aria de acoperire a curierului.


Comenzile primite vinerea dupa orele 14:00 pana luni 09:00:
-       se ambaleaza luni si tot atunci se trimit spre client, livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca clientul nu locuieste in aria de acoperire a curierului.
7.2. Transportul Bunurilor se va realiza prin curier rapid, Clientul/Cumparatorul avand obligatia de a efectua plata cash la momentul livrarii, cu cardul la curier sau cu ordin de plata inainte de livrare in functie de ce panul ce si-l seteaza in momentul completarii datelor legate de plati.
7.3. Pentru comenzile care depasesc valoarea de 200lei transportul este gratuit.
7.4. Pentru comenzile mai mici de 200lei se percepe o taxa de expediere de 15 lei.
7.5 Clientul nu este lipsit de obligatia de a achita contravaloarea transpotul in cazul in care produsele sunt livrate si neridicate. Costul transportul bunurilor de la sediu la destinatie si de la destinatie la sediu va fi facturatat si revine in datoria clientului sa o plateasca.
7.6. Daca din cauze care tin de transportul bunurilor, produsele transportate prezinta daune, clientul este obligat sa reclame aceste probleme in scris sau la adresa de e-mail a societatii. Pentru a nu exista dubii privind conditiile de transport si pentru verificarea intergitatii produselor, clientul este obligat sa verifice marfa achizitionata in fata agentului livrator.

 

Conditii de retur
8.1. Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile să se retragă din contract și să returneze Produsele achiziționate, fără nicio justificare și fără nicio obligație din partea acestuia scriind un email in formularul din pagina de contact https://www.fiibio.ro/contact
8.2.  Termenul de 14 zile începe să curgă din momentul intrării Cumpărătorului în posesia Produselor
8.3. În situația renunțării la contract Vânzătorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Cumpărătorului, inclusiv, după caz, costurile livrarii,  (cu excepția costurilor suplimentare generate de alegerea unei alte modalități de livrare decât livrarea standard oferită de noi).
8.4. Vânzatorul va returna plata folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială  în termen de maxim 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract, dacă în cadrul acestui termen Cumpărătorul a returnat Produsele sau a făcut dovada returnării către Vânzător. Odată cu returnarea produselor Cumpărătorul trebuie să returneze și cadourile livrate în considerarea efectuării comenzii.
8.5. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, nedegradat, desfăcut, rupt sau desigilat. Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care sunt manipulate sau folosite, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. În situțtia în care Vânzătorul constată că bunurile suferă degradări,, din suma încasată se va scădea contravaloarea diminuării produselor respective.
8.6. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina Cumpărătorului.
8.7. Conform legii, dreptul de returnare nu se poate exercita asupra
• produselor susceptibile de a se deteriora sau asupra produselor termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe și legume, etc.);
• Produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătății sau din motive de igienă în cazul în care acestea sunt desigilate (exemple: alimente și cosmetice, etc.);
• Acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;


Confidentialitate
9.1. www.fiibio.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile legale.
9.2. Datele personale pe care le completati in formularele de comanda se folosesc numai in scopul livrarii produselor comandate. Preluarea comenzilor se face prin intermediul paginii de internet  doar in cazuri exceptionale sa preia prin e-mail sau telefon.

 

Forta majora
10.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
10.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Legea de guvernare
11.1. Partile vor rezolva pe cale amiabila toate neintelegerile, problemele si reclamatiile rezultate din incheierea, derularea si interpretarea prezentului Contract. In caz de litigiu, instanta competenta va fi cea din mun. Sebes.

Centrul de Consiliere și Consultanță în domeniul Protecției Consumatorului și Consultanță București

Bd. Mărășești Nr. 127-129, CP 040253, Sector 4, București, România

Program: 9:00-17:00

Telefon: 021 319 3266

E-mail: contact@protectia-consumatorilor.ro

Reclamații: bucuresti.reclamatii@protectia-consumatorilor.ro