Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Terci de ovaz cu lapte
retete mic dejun bio

Mod de preparare:

Punem laptele la fiert, iar cand incepe sa se umfle adaugam fulgii de ovaz si fierbem la foc mic, pana se umfla fulgii si terciul ajunge la consistenta dorita.

Stingem focul si repartizam in boluri. Punem deasupra fulgi de cocos, felii de banana, dulceata... sau lasati-va imaginatia sa lucreze, iar la final adaugati mierea. Este gata micul dejun delicios si sanatos. Pofta buna!

Produse folosite în această rețetă

Terci pentru mic dejun, 500g

34.88lei

adauga in cos
Miere de manuka MGO 250+, 250g

261.12lei

adauga in cos

Alte retete de mic dejun bio

14-10-2020

Cornulete

Mod de preparare: Peste 1 kg de faina, punem putina sare, iaurtul, 4 oua si laptele cald (in care am diluat in prealabil drojdia [...]

14-10-2020

Turtite cu branza in tuci ca pe vremea bunicii

Mod de preparare: Punem doua-trei linguri de lapte caldut peste drojdia proaspata si dizolvam bine. Punem oul, sarea, laptele si [...]