Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Vinete cu crema de sfecla galbena si ceapa, smantana si rodie
retete aperitive bio

Mod de preparare pentru 2 persoane:

Tăiați o vanata pe lung în felii, condimentați dupa gust, și apoi prăjiți pe ambele părți timp de aproximativ 4 minute în tigaia pentru grătar.

Pe o farfurie sau platou se intind feliile de vanata prajite, se adauga smantana si crema de sfecla galbena si ceapa, peste care se presara boabele proaspete de rodie, un strop de ulei de masline, si condimentati cu sare și piper. Decorați cu ceapă verde de primăvară, menta tocată fin sau patrunjel.

Ideal ca antipasta, fel principal, ca platou pentru grătar sau ca o mică gustare mediteraneană.

Timp de preparare: aproximativ 20 min

Produse folosite în această rețetă

Otet Bianco condimento, 500ml

35.37lei

adauga in cos
Otet balsamic de rodie, 250ml

37.85lei

adauga in cos
Sare de atlantic fina, 500g

13.37lei

adauga in cos
15%
Piper negru macinat, 65g

22.5 19.13lei

adauga in cos
Patrunjel, 15g

15.68lei

adauga in cos

Alte retete de aperitive bio