Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Rulada cu crema de ciocolata, delicioasa, pufoasa si usor de preparat
retete prăjituri bio

Ingrediente
Ingrediente blat:
5 oua
 
Ingrediente crema:
Budinca de cacao FARA GLUTEN Byodo - pentru a fi mai grosuta crema, eu am pus 350 ml de lapte, nu 500 ml
50 g unt clasic sau Unt de cacao natural Rapunzel pentru o aroma mai intensa de cacao
esenta de rom
Mix de nuci Rapunzel maruntite (optional)
In crema mai puteti adauga 50 g Praf pentru frisca vegetala Biovegan preparata deja (optional)
 
 

Mod de preparare:

Separam cele 5 oua, albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam zaharul si mixam pana devine bezea. Punem si galbenusurile, iar la final faina cernuta, amestecand cu o spatula usor de jos in sus. Punem compozitia in tava aragazului tapetata cu hartie de copt, nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 12-15 min. Cand o scoatem din cuptor o rulam strans in hartia pe care am copt-o si lasam pana se raceste de tot.

Pentru crema facem o budinca de ciocolata, la care folosim 350 ml lapte. Cand este gata budinca, o luam de pe foc si adaugam 50 g unt, amestecand pana se incorporeaza. Adaugam si 50 g ciocolata amaruie sau cu lapte si putina esenta de rom, optional.

Cand crema si blatul sunt reci putem monta rulada. Se tine la frigider 2-4 ore dupa care o putem servi.

Se prepara usor, rapid si e super delicioasa. Nu veti da gres daca alegeti s-o pregatiti. Va recomand cu drag s-o incercati!

Produse folosite în această rețetă

Faina alba de grau tip 1050, 1kg

10.75lei

adauga in cos
Sare de atlantic fina, 500g

10.79lei

adauga in cos
Unt de cacao natural, 250g

51.56lei

adauga in cos
Praf pentru frisca vegetala, 54g

14.63lei

adauga in cos

Alte retete de prăjituri bio

15-10-2020

Savarine

Mod de preparare:   Punem faina intr-un bol, iar in laptele caldut punem drojdia, amestecam si punem tot continutul peste [...]

14-10-2020

Tort TRIO

Mod de preparare: Blatul Punem intr-un bol untul la temperatura camerei si zaharul si mixam cat sa amestecam foarte bine untul [...]