Mod de preparare:
Separam cele 5 oua, albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam zaharul si mixam pana devine bezea. Punem si galbenusurile, iar la final faina cernuta, amestecand cu o spatula usor de jos in sus. Punem compozitia in tava aragazului tapetata cu hartie de copt, nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 12-15 min. Cand o scoatem din cuptor o rulam strans in hartia pe care am copt-o si lasam pana se raceste de tot.
Pentru crema facem o budinca de ciocolata, la care folosim 350 ml lapte. Cand este gata budinca, o luam de pe foc si adaugam 50 g unt, amestecand pana se incorporeaza. Adaugam si 50 g ciocolata amaruie sau cu lapte si putina esenta de rom, optional.
Cand crema si blatul sunt reci putem monta rulada. Se tine la frigider 2-4 ore dupa care o putem servi.
Se prepara usor, rapid si e super delicioasa. Nu veti da gres daca alegeti s-o pregatiti. Va recomand cu drag s-o incercati!