Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Biscuiti bio fara gluten
retete deserturi bio

Mod de preparare:

Amestecam ușor ingredientele uscate intr-un bol: cele 2 tipuri de făina, praful de copt și un praf de sare. Separat, batem oul cu zaharul, apoi adăugăm și untul topit și răcit, vanilia și amestecam bine, adăugând treptat amestecul uscat. Trebuie sa obținem un aluat moale pe care îl vom întinde cu sucitorul și decupam in ce forme dorim. Eu am ales sa fac frunzulite de toamna.

Atenție! Aluatul trebuie manevrat cu atenție căci este ușor sfaramicios.

Coacem biscuiții la foc mic, 160 C timp de 12-25 minute, pana prind putina culoare. Ii lăsam la răcit pe un grătar, după care ii putem umple doi cate doi cu gem sau Crema de ciocolata cu alune crocante Samba Rapunzel, sau ii putem servi doar pudrati cu zahar. Pofta mare!

Produse folosite în această rețetă

Unt de cacao dezodorizat, 100g

24.31lei

adauga in cos
15%
Zahar brut din trestie, 500g

12.89 10.96lei

adauga in cos
Sare de atlantic fina, 500g

13.37lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio