Ingrediente:100% caju*. *provin din agricultură ecologică.
Fiind obtinut din 100% nuci de caju bio, aceasta pastă este o alternativă fină și aromată pentru cei alergici. Este deliciosă atât pe pâine cât și în iaurt sau Müsli, fiind de asemenea perfect si pentru sosuri și preparate din legume. Se mai utilizează și ca bază pentru deserturi, clătite sau în bucătăria asiatică. Bogat în vitamina B1, fier și magneziu.
Întrebuinţare:
Crema aromată și fină pentru a fi întins pe pâine şi ca îmbunătăţire vegană de sosuri şi mâncăruri de legume, ca bază pentru deserturi, pentru clătite şi pentru bucătăria asiatică.
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: India
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura indiană
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: MANA IN MANA
Valori nutritive:
kj: 2612
kcal: 630
grasimi: 51g
acizi grasi saturati: 11g
glucide: 19g
zaharuri: 5.6g
fibre: 6,1g
proteine: 20g
sare: 0,02g
fier: 6,5mg(46%)
magneziu: 272mg(73%)
vitamina B1: 0.5mg(46%)
*
- doza zilnica recomandata
Alergeni urme: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, lapte, lupin, susan