Ingrediente:fasole Azuki. Provine din agricultură ecologică.
Fasolea Azuki bio Rapunzel este aromată, cu un gust ușor dulce, de nucă și o consistență granuloasă. Datorită gustului lor ușor dulce, fasolea Azuki este deosebit de populară pentru piureuri de fasole și tocanele.
Intrebuinţare:
Pentru mancaruri din fasole, pentru piure de fasole, tocănițe, salate, supe, burgeri.
Preparare:
Spălați fasolea și înmuiați-o în apă rece din abundență timp de 8 - 12 ore. Apoi scurgeți apa și clătiți fasolea. Se fierbe 1 cană de fasole azuki cu aproximativ 3 căni de apă și apoi se fierbe ușor timp de aproximativ 40-50 de minute la o temperatură scăzută cu capacul închis. Adăugați sare numai după gătit.
Indulcire: neîndulcit
Origine și calitate
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Valori nutritive:
kj: 1281
kcal: 304
grasimi: 1,20g
acizi grasi saturati: 0,30g
glucide: 42g
zaharuri: 3,1g
fibre: 17g
proteine: 23g
sare: 0,02g
*
- doza zilnica recomandata