Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

File de hering in sos te tomate

Peste in conserva

File de hering in sos te tomate


File de hering in sos te tomate
Greutate/volum: 200g

Cod produs: 560913
Producător: Followfish

Preț: 24.61 lei

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

hering 60%, sos de roșii* 40% (pastă de roșii*18,4%, apă, ulei de floarea soarelui*, amidon de cartof, zahăr*, oțet de mere*, sare de mare, concetrat de suc de lămâie*, piper negru*, pudră de ceapă*, pudră de usutroi*, busuioc*). *28,7% provin din agricultură ecologică, LV-BIO-02.


Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiană și Marea Celtică. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de câțiva ani.

Metoda de prindere este: traule

"Pelagic" derivă din cuvântul grecesc Pelagos, adică în mare. Se descrie zona de apă deasupra țărmului, deasupra fundului mării. Peștii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate în coloana de apă liberă.
Peștele pelagic este, în general, mai mare decât traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scăzute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc în mare parte peștii școlari, care se amestecă puțin cu alte specii. Deschiderea verticală a plasei se realizează prin corpurile de plutire pe frânghia capului și pe greutățile frânghiei de bază. Plasele pelagice moderne sunt în prezent fără plutire. În plasele de răzuire pelagice , nici placile de foarfece și liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul mării. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului mării.

 


Valori nutritive:
kj: 799
kcal: 192
grasimi: 13,7g
acizi grasi saturati: 3,0g
glucide: 3,6g
zaharuri: 1,26g
proteine: 13,6g
sare: 1,6g

* - doza zilnica recomandata

Alergeni: hering

Alergeni urme: