Ingrediente:grâu dur. Provine din agricultură ecologică.
Bulgur bio Davert. Bulgur este o specialitate orientală făcută din grâu dur și este ideală ca garnitură, în caserole, supe, salate sau deserturi. Bulgur este originar din Orientul Mijlociu. Bulgurul a fost, de asemenea, popular în Africa de Nord de secole. Cu bulgur, pot fi facute diverse feluri de mâncare. Pentru a face Bulgurul Davert, grâul dur este înmuiat și apoi fiert cu foarte puțină apă timp de aproximativ 2 ore. Se usucă apoi la aer și se toacă, ingredientele valoroase sunt păstrate în mare parte în acest proces.
Origine și calitate
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-001
Alte criterii de calitate și etichete: societatea vegană, Interseroh - făcută pentru reciclare
Valori nutritive:
kj: 1447
kcal: 342
grasimi: 1.5g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 66.8g
zaharuri: 2.0g
fibre: 9.6g
proteine: 10.6g
sare: 0.06g
*
- doza zilnica recomandata