Ingrediente:semințe de fasole Mung (Vigna radiata). Provin din 100% agricultură ecologică.
Semintele de fasole Mung bio au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje.
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare pahar/recipient. Se inmoaie timp de 12 ore. Apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Valori nutritive:
kj: 143
kcal: 35
grasimi: 0,30
acizi grasi saturati: 0,08g
glucide: 1,8g
zaharuri: 1,0g
fibre: 5,9g
proteine: 3,20g
sare: <0,015g
*
- doza zilnica recomandata